riasztó RENDSZEREK

A lakásokba, irodákba többnyire vezetékes riasztórendszerek szerelését javasoljuk.

A vezeték nélküli riasztórendszereket olyan területekre ajánljuk, ahol nem megoldható a vezetékes rendszerek kiépítése, például múzeumok, műemlék épületek, vagy már felújított lakások, épületek.​

A DSC és PARADOX rendszerei kiváló minőségű megbízható vagyonvédelmi megoldásokat tesznek lehetővé

Ezek a riasztó rendszerek hosszú élettartalommal, és igen kevés meghibásodással, a védelem, és a kényelem minőségét nyújtják, mellyet elérhető áron tudjuk kínálni.

A riasztóközpont alkalmas arra, hogy jelzést küldjön az Ön mobiltelefonjára, illetve távfelügyeletre, külön egység nélkül, egy már meglévő vezetékes telefonvonalat használva.

A távfelügyeletek 24 órás állandó felügyeletet biztosítanak, melynek segítségével nyomon követhető, minden esemény, például a riasztó ki és bekapcsolása, riasztás jelzések, tűzjelzések.

A riasztási esemény alapján a diszpécser azonnal megteszi a megfelelő intézkedéseket. A esemény beérkezésekor a diszpécser a szerződésnek megfelelően haladéktalanul indítja a biztonsági szolgálatot, értesítí a megfelelő személyeket.

Az esetleges téves riasztások,például a késedelmes kikapcsolás, lemondása telefonon keresztül, a személyazonosítás, és egy titkos kód megadásával történhet.

alapvédelemhez tartozik

A bejárati ajtókra javasoljuk nyitásérzékelő felszerelését, a többi helyiségekbe mozgásérzékelők elhelyezését.

A külső-belső sziréna, a központ, és a kezelő egység teszi teljessé a lakások, irodák alapvédelmét.

Ez a riasztó rendszer alakalmas arra, hogy jelzést küld saját telefonra, vagy távfelügyeletre.

teljeskörű védelemhez tartozik

Az alapvédelmet kiegészíthetjük az összes ajtóra, ablakra felszerelt nyitásérzékelő, helyiségenként elhelyezett törésérzékelő.

A kültéri mozgásérzékelőkkel, infra sorompókkal megoldható az udvarak, előterek védelme.

Ezekkel a kiegészítő megoldásokkal teljes körű betörésvédelmet érhetünk el, aminek az a célja, hogy minél előbb jelezze, ha illetéktelenek próbálnak bejutni a védett térbe.

A rendszerhez még hozzá illeszthető füstjelzők, illetve szén monoxid érzékelők, amik védik mind magunk, mind családtagjaink életét.

Igény szerint kényelmi szempontot figyelembe véve a riasztó rendszerhez távkapcsoló is használható, mellyel házon kívül is élesíthetjük a rendszert.

riasztó rendszerekhez használt eszközök

01

központkezelő

02

nyitásérzékelő

03

mozgásérzékelő

04

törésérzékelők

05

füstérzékelő

06

szén-monoxid érzékelő

07

infrasorompók

08

belső sziréna

09

külső sziréna

10

akkumulátorok

Reméljük, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődését.

Hívjon minket bizalommal vagy keressen elérhetőségeink egyikén!

kapcsolatfelvétel