kaputelefon szerelés

A kaputelefonok többsége a társasházakban már sajnos nem működik probléma mentesen, ezért sok lakóközösség dönt úgy, hogy lecseréli egy újabbra, modernebbre.

A modern technológiáknak köszönhetően sok féle kaputelefon között válogathatunk, igényeinknek megfelelően. Megtalálható a termékek színes palettáján, audiós, videós, egylakásos, több lakásos, érintőgombos, kódzáras, kártyás, memóriás kaputelefok.

A videós kaputelefonoknál választhatunk a fekete-fehér, és a színes között, de többségben a színes képernyős kerül beszerelésre. Számtalan lehetőség, és variáció között válogathatunk, de a legfontosabb, a megfelelő vezeték elhelyezése!

A kaputelefonok fajtától és típustól függően, más-más vezetéken tudnak csak megfelelően működni! A nem megfelelő vezetéken nem lehet minden kiegészítő funkciót használni, és igen gyenge a hang, és kép minősége.

A megfelelő működés érdekében bízza szakemberre a kaputelefon szerelését!

Hívjon minket most bizalommal, vagy keressen elérhetőségeink bármelyikén! Nyíregyháza és térsége, és egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén, állunk rendelkezésére!

Reméljük, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődését.

A kaputelefonok szerelése, nagy szakértelmet igényel, ezért gondosan odafigyelünk arra, hogy a Vagyonsystem KFT munkatársai több éves szakmai gyakorlattal álljanak rendelkezésükre.

kapcsolatfelvétel