KAMERA RENDSZEREK

A mai világban, sajnos az üzletekben, és irodákban is előfordulnak kisebb nagyobb értékű lopások. Sokszor bármennyire is kellemetlen, de a legnagyobb károkat, akár saját alkalmazottaink okozhatják a számunkra

Régebben drága volt, és luxusnak minősült egy kamerás megfigyelő rendszer kiépítése, érdemesebb volt egy biztonsági őrt foglalkoztatni.

A technika fejlődésével, most már megfizethető áron juthatunk jó minőségű kamera rendszerekhez, ami csak egyszeri költséget jelent, és gyorsan megtérülő befektetés! Amíg a biztonsági őrnek folyamatosan hónapról hónapra fizetést kell adni, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy jól végzi-e a munkáját.

A kamera rendszerek kiépítésével, akár az interneten keresztül, akár digitális rögzítővel, de nyomon követheti az eseményeket, és egy esetleges betörés, vagy lopás esetén könnyen azonosíthatóvá vállnak a tettesek.

Az átlagembereknek nehéz eligazodni a folyamatosan változó műszaki termékek piacán, ezért egy megfigyelő rendszer beszerelése előtt mindenképpen érdemes tájékoztatást kérni a lehetőségekről!

Szakembereink a helyszíni felmérés során egyeztetik az igényeket a lehetőségekkel, és ez alapján állítunk össze egy árajánlatot.

biztonsági kamerák fajtái

A biztonsági kameráknak több féle fajtája van, attól függően, milyen védelmet is szeretnénk kialakítani.

kompakt IR kamerák

Éjellátó kamera a beépítet infra ledeknek köszönhetően teljes sötétségben is alkalmazható mind beltéren mind kültéren. Az infra ledek számától és teljesítményüktől függ az éjszakai kép minősége. Manapság ez a típus a legelterjedtebb.

Box Kamerák

Nagyméretű hagyományos kamera, régebben szinte csak ilyen kamerákkal találkozhattunk. Szinte bármilyen fókusztávolságú és látószögű lencsével fölszerelhetjük, mivel ezek a kamerák gyárilag nem rendelkeznek optikával. A box kamerák önállóan éjszakai megfigyelésre nem alkalmasak. Mivel ezek a kamerák beltéri kivitelűek, kültéri használatkor fűthető kameraházban ajánlott helyezni, hogy megóvjuk az időjárás viszontagságaitól. 

dome kamerák

Ez a kamera a formájáról kapta a nevét. A mennyezetre szerelhető kamerát egy esztétikus félgömb alakú kívülről átlátszatlan kupola veszi körbe, ez által nem lehet megállapítani, hogy mit is figyel a kamera.

speed dome kamerák

Kinézetre megegyezik a dome kamerával, de ezek az eszközök programozható működést és távvezérlést tesznek lehetővé, segítségükkel nagyobb területet lehet megfigyelni.

rejtett kamerák

A rejtet kamerák pedig arra szolgálnak, hogy az elkövetők ne tudják kijátszani a kamera hatósugarát, mivel, hogy nem tudják hol is láthatják őket.  Ezeknek a biztonsági kameráknak több féle fajtája van, mind márka, mind minőség szempontjából, és természetesen fekete-fehértől, a színesig, kül- és beltéritől mindenfajtát találunk amit a pénztárcánk megenged.

ip kamerák

Szintén népszerű, és egyre jobban elterjedő megoldás, ami külön eszköz nélkül közvetlen internetre köthető.

a biztonsági kamerákhoz szükséges eszközök

A biztonsági kamera rendszerek elengedhetetlen kelléke a digitális rögzítők, amik winchesterre rögzítik a képet. Több féle fajtáját ajánlatjuk, vannak számítógép alapú rögzítők, és az asztali rögzítők

Manapság az asztali rögzítők vannak elterjedve, kis méretük, és kedvező áruk miatt. Ezekkel a rögzítőkkel, a winchester nagyságától függően, akár több napi anyagot is vissza lehet nézni az általunk kiválasztott kamera látószögéből.

Egyre elterjedtebb, és bevált módszer a családi házaknál is felszereltetni a kültéri kamerát, sokszor, már a látványa is elveszi a kedvét a betörőnek az akciótól. A társasházak lakói is nagyobb nyugalommal hagyják a parkolójukban a kocsijukat, mert így minden olyan esemény rögzítésre kerül, ami számukra kárt okozhat.

A Vagyonsystem KFT. professzionális minőségű, de megfizethető kamera rendszereket szokott ajánlani ügyfelei részére. Pontosan meghatározzuk az igényéneknek megfelelő, és a védelem kialakításához szükséges eszközöket, és beszerelésnél, érthetően bemutatjuk annak működését, hogy ügyfeleink könnyen tudják kezelni a rendszert.

Reméljük, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődését.

A kamera rendszerek szerelése, nagy szakértelmet igényel, ezért gondosan odafigyelünk arra, hogy a Vagyonsystem KFT munkatársai több éves szakmai gyakorlattal álljanak rendelkezésükre.

kapcsolatfelvétel